Ľ Over Arjan Groot

Freelance fotograaf : Arjan Groot

Van jongs af aan ben ik ge√Įnteresseerd in techniek. Ik was veel bezig met modelspoor en elektronica en ook al vroeg met fotografie. Mijn eerste camera kreeg ik cadeau van m'n ouders. Het lag voor de hand dat ik koos voor Elektrotechniek, een opleiding die ik met plezier heb gevolgd. Aansluitend ben ik lange tijd werkzaam geweest als computerprogrammeur, zowel op het gebied van technische als belastingaangifte software. Een paar jaar geleden besloot ik verder te gaan als zelfstandig ondernemer, onder meer omdat ik fotografie en webdevelopment wilde combineren. Voor wat betreft dit laatste: ik ontwikkel CMS software voor de alles-in-√®√®n formule CMSSite.nl

Fotovakkennis en ervaring

Dankzij mijn jarenlange interesse in fotografie en mijn persoonlijke ontwikkeling op dit gebied - ik experimenteerde met de camera, las veel boeken, vaktijdschriften en forums, bekeek eindeloos veel foto‚Äôs en volgde workshops - ben ik de fotograaf die ik nu ben. En deze ontwikkeling stopt uiteraard niet; ik verrijk me nog steeds met vakkennis en zie het verkennen van de technische grenzen als een continue uitdaging. Bij fotografie komt naast creativiteit immers veel techniek kijken. Ik zet de camera dan ook graag op manual en kijk wat er gebeurt met het licht.

Visie

Ik vind een foto goed als deze iets toevoegt en de aandacht vasthoudt. Mijn voorkeur gaat ook uit naar een foto die iets losmaakt door emotie of door het juiste moment. Uiteraard is de techniek van belang, maar onderwerp staat voorop.

Delen

Mijn vakkennis en visie deel ik graag met collega-fotografen en andere ge√Įnteresseerden, niet alleen met gevorderden, ook met beginnende fotografen. 

Breed inzetbaar

U kunt bij mij terecht voor een portretfoto, familieportret, modelfotografie en voor reclame- en bedrijfsreportages, waarin de mens achter het bedrijf centraal staat. Wat mij ook goed ligt, is het vastleggen van karakter en uitstraling van een bedrijf of interieur. Verder heeft luchtfotografie een enorme aantrekkingskracht op me, niet alleen vanwege het vliegen op zich, maar vooral vanwege de uitdaging om vanuit de lucht een mooie, pakkende close-up te maken. Ook het fotograferen tijdens bijzondere gebeurtenissen kunt u mij toevertrouwen, vooral wanneer het aankomt op improviseren en op opereren als ‚Äėonzichtbare‚Äô fotograaf. Denkt u hierbij aan bruidsfotografie, feesten en recepties. Tot slot wijs ik u graag op de mogelijkheid van 360 graden foto‚Äôs, panorama's (zie de panorama pagina en ‚ÄúStadsgezicht Deventer‚ÄĚ op Over ons) en speciale afdrukken in of op aluminium. Voor vragen, opmerkingen of een offerte kunt u contact opnemen.


Specialiteiten : Studio fotografie, Luchtfotografie, portretfotografie, landschap panoramafotografie, workshops portretfotografie met behulp van een model, stobistfotografie, artistiek naakt fotografie, workshop artistiek naakt fotografie op locatie en in de studio.


 

Tel : 06 18 67 15 36  |  ¬© 2005-2024 Studio en luchtfotografie  |  Sitemap  |  Disclaimer  |   Powered by Argrosoft CMS