Workshops Portret fotografie

Workshop portretfotografie met een model

Het fotograferen van mensen is in de fotografie een vaak voorkomende bezigheid, je zult merken dat elk mens een ontelbaar aantal gezichtsuitdrukkingen kent, tel daarbij de diverse uitlichtingsmogelijkheden bij op en je zal zien dat geen enkele foto hetzelfde is. Met deze wetenschap blijft het mensen fotograferen daarom zo boeiend.


Bij de workshop portretfotografie ligt de nadruk op zoveel mogelijk praktijkervaring opdoen, omdat er simpelweg geen tijd aan de techniek van de camera kan worden besteed. U dient beslist basiskennis over de werking van de camera te hebben en de Manual-stand van uw camera heeft geen geheimen meer.

 

Na een toelichting over hoe je mensen fotografeer en benader, op hun gemak stelt, het licht om het model heen laat lopen, worden er enkele technieken gedemonstreerd. Onder begeleiding leert u met een model om te gaan en te fotograferen in de studio waarbij kunstlicht, de lichtopstelling, de interactie en expressie van het model belicht worden.


Wij werken met een kleine groep waardoor veel persoonlijke aandacht en ruimte om zelf met het model te werken ontstaat, dit is 1 op 1.


kijk voor een actueel aanbod op mijn studio website

Waar : Fotostudio in Den-Helder of op locatie.


Een 1 op 1 workshop protret fotografie is mogelijk voor 400 euro op een nader te bepalen datum met een eigen model (korting op de prijs) of een workshop model, 4 uurtjes.


Aanmelden kan via het aanmeldformulier

 

Tel : 06 18 67 15 36  |  © 2005-2024 Studio en luchtfotografie  |  Sitemap  |  Disclaimer  |   Powered by Argrosoft CMS